Kako izgleda najbrutalniji Nissan Maxima model na svetu

Više slika

Više slika

Svi ljudi koji su iz nekog razloga mislili da Nissan Maxima model iz 2016. godine i nije baš neki lepotan, možda bi trebalo da pogledaju ovu unikatno nabudženu verziju automobila...

Ono što najviše pomaže modelu Maxima da se ističe iz gomile, jeste njegovo dosta niže vešanje, u poređenju sa fabričkim izdanjima, postavljeno na komplet Vossen VFS6 točkova.

Štaviše, ovaj posebni autmobil sadrži potpuno sportsku opremu za karoseriju, diskretno zadnje krilo, ali i zatamnjena štop svetla i zadnja stakla. Nameće se sveukupan osećaj da je ovo više vozilo za izložbu nego za svakodnevnu upotrebu, ali moramo se podsetiti da je to upravo i bio njegov cilj.

Što se tiče onoga što se nalazi ispod haube ovog iznenađujuće agresivnog porodičnog automobila, tamo možemo naći redizajnirani V6 motor VQ serije kompanije Nissan, koji točkovima isporučuje cirke 300 ks, a okarakterisan je i zavidnom efikasnošću po pitanju potrošnje goriva.

Celokupna šema boja ovog automobila ima savršenog smisla, jer se crne komponente karoserije savršeno slažu sa tamnim staklima i crnim bočnim retrovizorima, dok hromirane kvake na vratima i dizajn prednje maske komplementiraju prilagođenim Vossen točkovima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group