Japanski tjuner pretvara Suzuki Jimny u mlađeg brata Mercedes G-Class modela

Više slika

Više slika

Kao što je na prvi pogled očigledno, Suzuki Jimny linija donosi potpuno neodoljive modele...

Međutim, pojedini kupci preferiraju da njihovi mali i sposobni terenci deluju robusno, a ne samo divno, tako da je japanski brend DAMD bio primoran da kreira specijalnu opremu za karoseriju njihovih modela. Little G oprema japanskog tjunera nudi izgled u stilu Mercedes G-Class automobila i u manjem paketu.

Određeni segmenti ovog paketa predstavljaju Little G. Standard ponudu, dok se drugi prodaju pod nazivom Little G. Aventura i nude dodatke koji mogu pružiti voljenom Jimny modelu još moćniji, terenski fokusirani stil. Startujući na prednjoj strani, DAMG nudi Little G. Standard prednji branik, koji se savršeno uklapa sa širim rubovima točkova. Oni, sa druge strane, odlično pariraju aluminijumskoj opremi za gazišta koja omogućuje daleko lakši ulazak u enterijer modela.

Nešto više od novog branika smeštena je Little G. Standard prednja maska koja nudi luksuzni osećaj zahvaljujući svojim hromiranim oplatama. U međuvremenu, mrežama zaštićeni farovi dodatno poboljšavaju terenske performanse i u njihovoj pratnji stižu nešto podignutije i takođe zaštićene jedinice skretne signalizacije na haubi, dok je Little G hauba sa centralnim ispupčenjem učinila da ovaj SUV deluje još moćnije nego onda kada je napustio fabriku.

Na zadnjoj starani nalazi se novi branik koji je savršeno uklopljen sa širim rubovima točkova takođe i pruža ovoj opremi za karoseriju daleko kohezivniji izgled. Kao dodatak, tu su i LED štopaljke koje mogu svetleti uzastopno.

Bočne lajsne mogu pomoći tokom zaštite boje Jimny modela posebno kada se kupci opredele za Solid Rack krovnu konstrukciju. Kockasta platforma nudi sidrišta kako bi se vezao prtljag i kreirana je od čeličnih oplata. Kao dodatak, IPF radna svetla mogu biti dodata prednjem delu ovog krovnog sistema radi boljeg osvetljavanja puta ili mesta za kampovanje.

Kako bi se vlasnicima olakšao pristup krovnom reku, DAMD je takođe ponudio i čelične merdevine sa drvenim finišima. Ova konstrukcija na zadnjim vratima uklapa se savršeno sa štitnikom zadnjeg točka, koji je takođe kreiran od crnog čelika i drveta. Iako je svaki komad dostupan pojedinačno, celokupni paket opreme, zajedno sa novim Little G. točkovima košta 6.571,85 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group