Honda Civic koja je poželela da postane Lamborghini Huracan

Više slika

Više slika

Honda Civic je voljen automobil zbog svoje jednostavnosti, pouzdanosti i praktičnosti, ali osim u Si ili Type R izdanjima, ova linija nikada nije bila preterano poželjna na tržištu...

Međutim, vlasnik ovog posebnog Civic modela najverovatnije smatra da modifikacije njegov automobil mogu učiniti daleko poželjnijim, ali se niko normalan ipak ne bi složio sa njim.

Ono što vidite u našoj galeriji jeste Civic model koji je opremljen brojnim delovima za karoseriju inspirisanim Lamborghini modelima kako bi se dodatno istakao. Sudeći po obliku krova, deluje kao da se ovde radi o jedinici iz osme generacije. Sa druge strane, niz promena načinjen je na eksterijeru automobila, ali definitivno ne možemo otići toliko daleko da ga nazovemo Lamborghini replikom, već radije Civic automobilom sa određenim elementima inspirisanim Huracan serijom.

Ovo je najevidentnije kada se model posmatra sa prednje strane, gde je standardni prednji deo u potpunosti promenjen i opremljen specijalnim branikom sa masivnim, trougaonim usisnicima vazduha. Tu su takođe i široka maska hladnjaka finiširana u crnoj boji, prednji spliter i farovi koji su sličnog oblika kao oni na Huracan modelima. Donji segment haube takođe je izmenjen u potpunosti i sada izgleda daleko agresivnije.

Ništa na stranama ovog Honda modela ne navodi na pomisao na Lamborghini modele, ali je uticaj italijanskog proizvođača ponovo vidljiv na zadnjoj strani. Najistaknutiji element na repu jeste crvena traka postavljena iznad čistih štopaljkih u obliku bočno okrenutog slova Y, imitirajući svetlosne potpise brojnih Lamborghini modela tokom godina. Za dodavanje agresije na zadnjoj strani zaduženo je masivno krilo, odvažno dizajnirani novi difuzor i relocirane izduvne grane.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group