Brabus predstavlja svoje brutalno izdanje 911 Turbo S Coupe modela

Više slika

Više slika

Kompanija Brabus je najpoznatija po tjuniranju i usavršavanju luksuznih SUV i sedan modela kompanije Mercedes-Benz, ali nedavno je svoju magiju krenula da primenjuje i na selektovanoj grupi Porsche modela...

Poslednja Porsche kreacija slavnog tjunera predstavlja najambicijozniju do sada i zasniva se na pretvaranju 911 Turbo S Coupe modela i njegovo pretvaranje u divlju životinju, nazvanu Brabus 900 Rocket R ‘1 of 25’.

Prvi zadatak nemačkog brenda predstavljao je transformaciju eksterijera 911 Turbo S Coupe jedinice, kreirajući je u daleko agresivnijem stilu od onog sa kojom je stigla iz salona. Widestar oprema za karoseriju od laganih ugljeničnih vlakana dodaje brojne nove komponente koje poseduju dramatičan uticaj na izgled samog automobila, ali takođe dodaju njegovoj surovoj aerodinamici.

Kada je reč o prednjem delu, tu je moguće pronaći kompletno revidirani prednji branik sa prominentnim spliterom i velikim usisnicima vazduha za hladnjak. Brabus je takođe kreirao poptuno nove rubove točkova u kombinaciji ugljeničnih vlakana i kevlara. Ovi segmenti ne samo da izgledaju izvrsno, već takođe pomažu prilikom usmeravanja vrućeg vazduha dalje od kočnica.

Novi zadnji četvrtpaneli takođe stižu kompletirani sa vazdušnim zavesama, smeštenim odmah iza vrata. Istaknuti zadnji branik projektovan je posebno za Rocket R modele i kao takav je obeležen agresivnijim spojlerom koji menja uvlačeću jedinicu standardnog izdanja. Za kompletiranje eksterijernih promena zuduženi su 22 inča napred i 22 inča veliki točkovi pozadi, koji poseduju petokraki dizajn felni komletiran karbonskim aero diskovima.

Baš kao i sa svakim drugim Brabus izdanjem, tjuner je takođe intenzivno radio na poboljšanju performansi ovog Porsche modela, završivši tako što je odstranio standardne turbo punjače i zamenio ih sa dva iz svoje radionice, što znači da ovo čudovište sada pumpa masivnih 900 ks i može poleteti sa linije do stotke za 2,5 sekundi. Za zaokruživanje modifikacija po pitanju performansi zadužen je ultra-lagani izduvni sistem kreiran od Inconel legure.

Unutar putničke kabine Brabus je svoj Porsche opremio crnom kožom mekom na dodir i specijalnim krojem, uzglavljima sedišta od alkantare i brojnim komponentama od Shadow Chrome svetlih finiša.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group