Brabus E-Class All-Terrain niske kilometraže sa cenom od 68.900€

Više slika

Više slika

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain može biti smatran veoma robusnim vozilom, a velike su šanse da ga niko nikada neće pogledati i pomisliti da je prilično spreman sportak...

Kompanija Brabus postoji kako bi promenila ove perspektive, upotrebom vizuelnih modifikacija kao i svoje PowerXtra D3 opreme, koja može učiniti čak i ovu tromu E 220d verziju nešto sposobnijom na pravoj liniji. Za bolje performanse zaduženo je 27 ks i 50 Nm obrtnog momenta više.

Ovaj posebni D3 All-Terrain trenutno se nalazi u prodaji sa svega 3.000 pređenih kilometara na satu. Njegova cena iznosi velikih 68.900 evra, a ona je ujedno veća za 10.000 od onoga koliko je potrebno potrošiti za reguralni E 220d 4MATIC All-Terrain model u Nemačkoj.

Poslednjepomenuti je dostupan sa 191 ks, u fabričkom izdanju, dok mu je za ubrzanje do stotke iz mesta potrebno osam sekundi okruglo. Iako Brabus nije otkrio učinak njihovih poboljšanja i vremena potrebnog za sprint do stotke ovog modela, poznato je da on sada poseduje 219 ks, što sigurno dovodi i do nešto boljih performansi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group