Bolje ispasti budala nego iz tramvaja ili ipak nije?

Nissan GT-R retke opreme za karoseriju dočekao je svoj kraj kada je njegov vozač izgubio kontrolu i zakucao se u drvo tokom napuštanja jednog auto događaja...

Incident se dogodio nakon Central Connecticut State University C3 događaja, koji se održao desetog aprila. Sudeći prema snimku postavljenom na društvene mreže i platforme kao što su youtube i reddit, japanski superautomobil je ovde osvojio titulu Najboljeg automobila, ali je njegov vozač ubrzo postao najveći gubitnik odlazeći sa događaja.

Vozač ove nesrećne mašine zgazio je gas prilikom izlaska želeći da zadivi publiku i napusti lokaciju sa stilom. Međutim, kao što to često biva, sve što može krenuti po zlu za ovog čoveka je i pošlo, tako da su hladne gume poslale GT-R sa pogonom na svim točkovima u duboko lučno proklizavanje, na čiji je trzaj vozač odgovorio preteranim ispravljanjem, završivši zajedno sa svojim ljubimcem zakucan u drvo.

Ovaj GT-R poseduje retku i veoma skupocenu Kamizake-R Ver. 2 Super Sonic opremu za karoseriju kompanije Varis, koja je vredna masivnih 20.775 dolara, sudeći prema njenom sajtu. Iako ova oprema nije posebno reklamirana jer čini japansko vozilo sličnije nekoj vrsti poni automobila, njegov se vozač definitivno ponašao kao da vozi jednog od ovih nesrećnih modela, koji su najčešće uključeni u ovakve incidente.

Na svu sreću, vozač nije povređen jer su svi erbegovi odradili posao kako je fabrički očekivano, ali možemo sa sigurnoću tvrditi da mu je ego uništen, a da pritom novčanik i ne pominjemo. Vlasnik je identifikovao sam sebe u komentarima putem Instagram platforme, izjavivši da će popraviti svoj automobil i najverovatnije ga prodati. Možda postoje šanse da spasi nešto od ove opreme za karoseriju i postavi je na drugi automobil, ali ovaj GT-R je najverovatnije otpisan po pitanju osiguranja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group