Samoubilačka noćna vožnja motocikla kroz iglene uši

Kao što svi obožavaoci dvotočkaša znaju, vožnja i trkanje motociklima, posebno u noćnim uslovima, ne predstavlja najmudriju stvar na svetu...

Svako ko je proveo dovoljnu količinu vremena na YouTube platformi ili društvenim mrežama generalno, verovatno je imao priliku da gleda neverovatne ulične trke motocikala i proletanje moćnih dvotočkaša neverovatnim brzinama, kako deluje bez straha i bojazni vozača za svoje živote, ostavljajući sve u Božijim rukama i veštinama koje pojedinačno poseduju. Međutim, samo je par snimaka suludo koliko ovaj koji vam danas predstavljamo.

Klip nedavno podeljen putem Reddit platforme snimljen je kamerom za kacige jednog od motociklista koji se našao u grupnoj vožnji na putu. Iznenada, drugi motociklista proleteo je kao metak između kamermana i drugog dvotočkaša na ulici, zastrašujućom brzinom koja je definitivno bila preko tri puta veća od njihove.

Motociklista koji je proleteo imao je svega nekoliko metara sa svake strane od učesnika u saobraćaju, tako da je prava sreća, sve i da je ovo urađeno po dogovoru, da se niko od motorista na putu, na primer čovek sa kamerom na glavi, nije pomerio ka liniji ili krenuo u preticanje i prebacivanje u drugu formaciju, ne procenivši situaciju i ne čuvši kolegu koji leti ka njima neverovatnom brzinom. Zatrašujući sudar bi bio gotovo neizbežan.

Prema proračunima Reddit korisnika, kamerman se verovatno kretao brzinom malo manjom od šezdeset kilometara na čas, dok je čovek na motoru koji je proleteo vozio gotovo sigurno oko 263,2 km/h, što je gotovo pet puta brže od ljudi koji su krstarili. Ne smemo, niti želimo da zamišljamo šta bi se dogodilo da se stvari nisu odigrale na ovaj način.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group