Savršen tjuning tretman za savršeni Audi R8 V10 Plus

Više slika

Više slika

Druga generacija Audi R8 V10 Plus predstavlja jedan od najkvalitetnije kreiranih modela u segmentu superautomobila...

Sa izvanrednim izgledom, zadivljujućim performansama, naprednim tehnologijama i motorom unutrašnjeg sagorevanja, ovaj model predstavlja sve što bi jedan superautomobil trebalo da bude.

Međutim, ovo ne znači da R8 V10 Plus ne može biti još bolji, a primer koji vam predstavljamo to i dokazuje.

Modifikovan od strane tjuning kompanije R1 Motorsports, ovaj R8 V10 Plus opremljen je kompletom ADV10 M.V2 CS točkova, sa Brushed Gloss Manbronze finišima. Ove felne mere 20×9 napred, 21×12.5 pozadi i izgledaju potpuno neverovatno pored Nardo Gray boje na karoseriji. Modifikacije se ne završavaju ovde.

Besprekorna karbonska oprema za eksterijer dolazi u kompletu sa agresivnim prednjim spliterom, moćnim zadnjim difuzorom i zapanjujućim zadnjim stabilizatorom.

Tjuniranje superautomobila posebnog kao što je ovaj Audi R8 V10 Plus, uvek predstavlja rizik, ali ukoliko se sve uradi na pravi način, kao na primeru koji vidimo u galeriji, određene minorne vizuelne promene mogu ulepšati ukupnu pojavu modela još više.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group