RANGE ROVER EVOQUE HAMANN

Iako je više poznata po tjuniranju BMW-ovih modela, tjuning kuća Hamann Motorsport je pokazala da ume da se nosi i sa drugim brendovima, uključujući i Land Rover.

Za novi Range Rover Evoque, nemačka tjuning kompanija je pripremila veliki asortiman nadogradnji kada je u pitanju spoljašnji izged ovog kompaktnog SUV-a.

Novi bodi kit učinio je da ovaj model bude širi za 70mm na prednjoj osovini i 80mm na zadnjoj, što je obezbedilo dovoljno prostora za nove 22-inčne aluminijumske felne koje su dostupne u nekoliko boja i dezena. Tu su još i novi pragovi, novi prednji spojler, novi robusni prednji i zadnji branik, novi izduvni sistem koji se završava sa dva izduvna topa i veći krovni spojler.

Kabina može biti presvučena novom kožom sa dekorativnim vezom, dok su ostale opcije uključuju personalizovane boje i patosnice.

Hamann nudi nadogradnju performansi za sva tri motora koja su na raspolaganju. 2.2-litarski redni četvorocilindrični dizel agregati od 150KS i 190KS dobijaju dodatnu 31KS i 65Nm obrtnog momenta, dok 2.0-litarski turbo benzinski agregat od 240KS dobija dodatnih 38KS i 55Nm obrtnog momenta. Takodje tu je i novo sprtsko ogibljenje koje čini automobil 30mm nižim i samim tim poboljšava upravljanje i ležanje na putu ovog modela.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group