Da li je 105.000€ ipak previše za ovaj savršeni BMW 540i Touring

Više slika

Više slika

Koliko dodatna oprema za karoseriju znači nekom pojedincu, to zavisi od čoveka do čoveka, ali za pojedine automobile, ona predstavlja sve na ovom svetu...

Međutim, na porodičnom karavanu ovakva tjuning oprema ponekada može biti potpuno beskorisna. Ovim ne želimo da kažemo da određeni karavani ne mogu izgledati nešto više sportski, nalik Audi RS6 Avant modelu, koji poseduje svoje sportske opruge i veoma moćan stav, ali ipak ovo vozilo poseduje veoma veliku snagu, dok, sa druge strane, ovaj G31 BMW 5 Touring dolazi u fabričkom izdanju, kada je reč o performansama.

Započnimo sa onim što možemo videti spolja. Kompanija Hamann spustila je ovaj karavan bliže tlu i ugradila mu zadnje izdvne grane sa prigušivačima i crnim anodizovanim navlakama, kako bi se što bolje slagali sa novom opremom za karoseriju, specijalno prilagođenim prednjim, zadnjim i krovnim spojlerom, poklopcima usisnika vazduha, zadnjim repnim štopaljkama i bočnim panelima. Svemu ovome dodat je i komplet točkova od 21 inča, dok je enterijer dobio crne anodizovane aluminijumske pedale i prostor za odmor nogu, zajedno sa kompletom novih i ekskluzivnih patosnica.

Dodatno, ovaj petak karavan je opremljen nekim od najboljih karakteristika kompanije BMW. Sudeći prema tjuneru, automobil poseduje grejače u volanu, aktivno upravljanje, sportsku automatsku transmisiju, komfort pristup, M Sport paket, kameru sa zadnje stane, kuku za prikolicu, panoramski krov, grejače u sedištima - napred i pozadi, ambijentalno osvetljenje, Herman Kardon ozvučenje, Apple CarPlay mogućnost, BMW kontrolu pokretom, Wi-Fi hotspot, satelitsku navigaciju, kontrolu razmaka prilikom parkiranja i puno toga još.

Po ceni od 104.900€, kupac ovog izuzetnog lepog modela, dobija i BMW Innovation paket, koji dodaje adaptivne LED farove, asistenciju prilikom upotrebe dugih svetala, Driving Assistant Plus sistem, displej na podizanje i multifunkcionalni instrument monitor.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group