Trostruki svetski MotoGP šampion preuzeo ključeve svog novog Urus S modela

Više slika

Više slika

Trostruki osvajač MotoGP svetskog šampionata, Horhe Lorenco, obožava brzu vožnju, stoga nikako ne čudi što je, nakon što je poželeo SUV, ovaj čovek otišao u Lamborghini i poručio novi Urus S model...

Španski vozač nedavno je dobio isporuku svog novog Urus S automobila tokom svoje posete sedištu kompanije u Sant’Agata Bolonjeze. Njegova specijalna poseta pogonu kompanije italijanskog brenda predstavlja deo La Prime programa u okviru kog kupci preuzimaju svoja nova vozila iz fabrike dobijaju i VIP turu kroz proizvodne ustanove i čuveni Lamborghini muzej koji se nalazi u njihovom okviru.

Lorencov Urus S stiže ofarban u jednostavnoj nijansi crne boje, poznate kao Nero Helene, ali se Španac opredelio za putničku kabinu finiširanu u Nero Ade tonu sa Giallo Taurus žutim kontrastnim šavovima na upravljaču i sedištima.

Lamborghini je predstavio Urus S septembra meseca prošle godine, zamenivši njime originalni Urus, iskoristivši njegov isti četvorolitarski V8 agregat duplog turbo punjenja, tjunirajući ga posebno kako bi isporučivao 675 ks, što je snaga dovoljna kako bi ga ubrzala do stotke iz mesta za svega 3,5 sekundi.

Osvežena serija donosi redizajnirani prednji deo sa značajno manjim branikom, sa dizajnerima kompanije koji su zamenili zadnji branik i ukoliko neko od kupaca želi dodatno da se istakne, oni nude opcije koje uključuju haubu od ugljeničnih vlakana, krov od istog materijala, zajedno sa izborom između dvadesetdvoinčnih i dvadesetroinčnih točkova.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group