Prodrive predstavlja najluksuzniji simulator vožnje za kućnu upotrebu

Svako ko pripada najbogatijem procentu ljudi na planeti može voziti gotovo sve što zamisli na planeti, ali su tu opet stvari kao što vremenski uslovi, koji nikada nisu u domašaju ljudske kontrole...

Sada, za sve one koji ne bi voleli da koriste svoje modele na otvorenim putevima, kompanija Prodrive nudi rešenje za vožnju nekih od najbržih modela na planeti iz komfora dnevne sobe, u nečemu što njeni zaposleni nazivaju najdivnijim trkačkim simulatorom na svetu.

Ovaj simulator je privukao veliku pažnju još od kada je prvi put najavljen, ali su sada zvanično objavljeni potpuno novi i važni detalji. Simulator se ne zasniva na specijalnom softverskom paketu, već se umesto toga fokusira na funkciju nameštaja i funkcionalne aspekte svoje opreme u celini.

Sa cenom većom od 47.000 dolara, ova struktura konstruisana je sa najmanje šesnaest slojeva parene breze finiširane u crnoj boji visokog sjaja. Sa ove drvene strukture spušta se u vidu karbonske cevi u kojoj je postavljeno vozačevo sedište, ekran, upravljač i kutija sa pedalama.

Integrisani kompjuter poseduje GeForce RTX grafičku kartu sa 12 gigabajta V-rama i 16 gb radne memorije. Zakrivljeni monitor od 49 inča poseduje 5K rezoluciju sa 165 Hz osveženja i takođe dolazi kao standard. Vlasnici ovog ultimativnog simulatora mogu koristiti integrisanu tastaturu smeštenu u ostavinskom segment onda kada on nije u upotrebi. Bowers & Wilkins PX7 slušalice sa sistemom ukidanje buke takođe su uključene, dok kompanija Prodrive šalje svoj novi proizvod unutar paketa sa instalacionom brošurom za sastavljanje kod kuće.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group