Kineski bogataš podigao Rolls-Royce Ghost na 44. sprat

Jedan kineski milioner zaključio je da podizanje njegovog Rolls-Royce Ghost modela na 44. sprat na kome se nalazi njegov penthaus dobra ideja...

Kao što možete zamisliti, podizanje automobila na ovu visinu definitivno nije lak zadatak, tako da je vlasnik bio primoran da plati inžinjerskoj firmi kako bi konstruisala unikatni čelični kavez za model kako bi on modao da stigne do stana uz pomoć tri ekstremno jaka i izdržljiva kabla i krana.

Fotografije i snimak čitavog spektakla podeljeni su putem društvenih mreža i predstavljaju nam luksuzni model tokom podizanja na 44. sprat oblakodera bez nekih velikih problema, nakon čega su radnici iskoristili čelične sajle kako bi ga privukli na balkon i spustili dole.

Iako je veoma interesantno videti automobil koji odlazi na ovakvo mesto, ne možemo ni zamisliti koja će komplikacija nastati ukoliko vlasnik ikada poželi da provoza ili se vozi u svom luksuznom automobilu. Ukoliko novac zaista za njega nije problem, što definitivno jeste slučaj ovde, onda će on ponovo platiti nekoliko stotina hiljada dolara kako bi novi kran bio konstruisan radi spuštanja britanskog modela ponovo na tlo.

Naravno, ovo nije prvi put da vidimo kako neko ekstremno bogat izvede nešto slično, jer je prošlog maja jedan milioner iz Melburna podigao svoj McLaren Senna GTR model unutar svog 39 miliona dolara vrednog penthausa. U ovom slučaju, vlasnik je priznao da će ovaj model do svog poslednjeg dana ostati u ovom penthausu, jer je njegovo ponovno vraćanje na zemlju gotovo nemoguće.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group