Kako izgleda nova restmod igračka slavnog Kevina Harta

Nije nikakva tajna da je Kevin Hart okoreli obožavaoc automobila, ali brojni ljudi ne znaju da on ponajviše preferira maslkar modele...

On svoju ljubav obožava da kombinuje sa horor naslovima, tako da se pridružio specijalisti za kreiranje posebnih modela Dejvu Salvađu, kako bi zajedno oživeli potpuno prilagođeni Plymouth Roadrunner iz 1963. godine, nazvan Michael Myers.

Ko prati ovog popularnog glumca i komičara, zna da je on prošle godine u gotovo isto vreme dobio još jedan specijalno prilagođeni maslkar. Tada je bila reč o Dodge Charger jedinici iz sedamdesete, nazvanoj Hellraiser, daleko modernijem automobilu u ruhu stare škole, zahvaljujući Hellephant motoru i čitavoj karoseriji kreiranoj od ugljeničnih vlakana.

Roadrunner je daleko klasičniji od njega u svakom smislu, dok mu je HRE brend kreirao unikatne točkove koji na neki neopisiv način izgledaju staro i novo istovremeno. Ispod haube nalazi se moćni 426 HEMI agregat sa Whipple superpunjačem, Demon glavom i Demon radilicom, postavljenih zajedno za konačnih 940 ks.

Detroit Speed and Engineering šasija omogućuje automobilu da kotrlja baš kao i moderan maslkar. Brembo kočnice tu su kako bi ovaj Roadrunner mogao da se zaustavi u najkraćem mogućem roku, dok se iza njih nalazi Detroit Speed vešanje. Ova mašina čak poseduje i originalni tropedalni manualni menjač, zajedno sa delovima od ugljeničnih vlakana, kao što su prednji i zadnji branik. Kao dodatak svemu, hauba i njen usisnik vazduha dolaze kreirani od istovetnog, jakog i ultra-laganog materijala.

Za pokretanje zupčanika u kutiji zadužen je šalthebl koji izgleda kao obrnuta drška noža, nastavljajući tematiku ozloglašenog ubice iz legendarne horor franšize. Malo crvene boje isprskano je okolo kako bi delovalo kao krv na nebu, ispod haube i na sedištima, dok brojni drugi slični detalji i fleke mogu biti viđeni i na brojnim drugim delovima širom enterijera. Lik Majka Majersa suptilno je skriven u kontrolnoj tabli, dok je njegovo ime ugravirano na pragovima vrata, takođe.

Hart deluje potpuno oduševljen zbog toga što ima priliku da vidi i vozi ovakvu mašinu, a tu ga potpuno možemo razumeti, štaviše, kao dodatak ovom modelu on je dobio i lep poklon paket, koji uključuje specijalne Nike patike, kaiš i novčanik identične tematike.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group