BMW proslavlja 50 godina svoje M divizije

Ova godina obeležava pedesetu godišnjicu BMW M GmbH divizije i uprkos tome što će se zvanični događaj održati 24.05. proizvođač je startovao proslavu predstavljanjem snimka u trajanju od devedeset sekundi, nazvanog ‘Huddle Speech’...

Kratki film predstavlja neke od najikoničnijih M modela iz kompanijine istorije zajedno, a pored toga, on takođe uključuje i kadrove brojnih klasičnih BMW M automobila, kao što je legendarni M1. Među automobilima koje možemo videti nalaze se i M2, trenutne M3 i M4 jedinice, M8, ikonični E46 M3, M1 000 RR sportski motocikl i nekoliko poslednjih M proizvoda, kao što su i40 M50 i XM Koncept. Kompanija BMW tvrdi da uprkos tome koliko su neki od njenih M proizvoda možda različiti, vlasnici obožavaju da ubrzaju otkucaje srca i dožive taj predivni osećaj koji svaki od njih donosi.

„Ponosni smo na bučni start naše godišnjice 24. februara“, izjavio je direktor prodaje kompanije BMW i BMW M divizije, Timo Reš. „Film ’Huddle Speech’ dolazi u okviru tradicije izvanrednih kratkometražnih i dugometražnih projekata namenjenih BMW M modelima, ali on je zapravo nešto drugačiji i ovoga puta ističe naušu transformaciju kroz istoriju. Gledamo u budućnost, ali nastavljamo da stvaramo domaćinski osećaj koji definiše našu veliku bazu BMW M obožavalaca. Želimo da proslavimo sa svim našim ljubiteljima, našom internacionalnom zajednicom, stoga imamo iznenađenje za sve komunikacione kanale tokom čitave godine i veoma se radujemo svemu tome“.

BMW M divizila podeliće svoju proslavu pedesetog rođendana u četiri čina. Prvi će predstavljati ‘Huddle Speech’, koji ističe glavnu temu pedesetogodišnjeg postojanja BMW M modela, dok će se drugo primarno fokusirati na kompanijinih pola veka u motosport istoriji. Treći čin će se baviti elektrifikacijom, sa četvrti će se usredsrediti na životni stil koji M brend svojim kupcima omogućuje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group