Renault Zoe 2020 uskoro u prodaji

Više slika

Više slika

Najprodavanije električno vozilo u Evropi sada dobija i svoju drugu generaciju...

Kompanija Renault ozbiljno je krenula u unapređivanje elektro vozila, a to najnoviji Zoe model i dokazuje. Novi model ovoga puta ima veću i snažniju bateriju koja ima veći kapacitet i koja vozaču omogućava da sa jednim punjenjem pređe skoro 400 kilometara. Međutim, to nije jedina novina koju je Renault uveo.

Baterija koja se ovoga puta nalazi u vozilu se neverovatno brzo puni, pa ćete za samo 30 minuta punjenja uspeti da pređete put od 145 kilometara, dok ćete pun kapacitet baterije napuniti za nešto više od 9 sati.

Pošto je reč o elektro vozilu koje treba da bude ekonomično i bezbedno za okolinu, ovaj automobil neće impresionirati svojim ubrzanjem i maksimalnom brzinom. Brzinu od 0 do 100 km/h ćete postići za 10 sekundi, dok će 140km/h biti najveća brzina koju ćete moći da ostvarite. Ipak, mi ovo ne vidimo kao manu, jer je ovde ipak reč o automobilu koji je namenjen za grad i koji će omogućiti da emisija štetnih gasova bude znatno umanjena.

Što se tiče dizajna, Renault se potrudio da ovo vozilo bude što modernije i moramo priznati da nam se Zoe model baš sviđa. Ovoga puta ga nećemo opisivati, već ćemo vam pokazati fotografije, tako da vi sami ocenite kako ovaj elektro automobil izgleda.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group