Pogledajte kako novi Honda Civic Type R obara rekord Suzuka staze

Ne pojavljuje sve svakoga dana potpuno nova Honda Civic Type R mašina, kamo li jedna brza kao što je ova koju vam sada predsstavljamo...

Japanski brend izbacio je nekoliko kratkih snimaka na kojima je predstavio svoj predstojeći kompaktni sportski kompakt tokom postavljanja novog rekorda kruga Suzuka staze za modele sa prednjom vučom. Nova ljuta trkalica izbila je na prvu poziciju sa vremenom kruga od 2:23:120 sekundi.

Već neko vreme je poznato da će se na tržištu uskoro pojaviti novi Type R model, tako da smo čak imali priliku i da ga vidimo prilikom testova na Suzuka stazi u prošlosti, ali sada nije reč o nekoliko sekudni vremena tokom kojih smo mogli da bacimo pogled na 2021 Type R model. Taj model je stigao do cilja ove staze u okviru od 2:23:993 sekundi, tako da sada, prvo i drugo mesto na Suzuka stazi drže Civic Type R modeli.

Za sve ljude koji su možda proveli beskrajne sate u virtualnim vožnjama po ovoj stazi ovo vreme ne zvuči previše brzo, onda je potrebno da znaju da je ono bržo koliko, ako ne i brže vreme od onih koja su postigli dosta stariji popularni superautomobili i koja su zabeležena putem fastlaps.com. iako za sada nije poznato po kojoj će ceni stići novi Type R model, on će definitivno biti jeftiniji, daleko praktičniji od nečega kao što je Lamborghini Diablo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group