Po prvi put bez kamuflaže - primećen novi 2023 Nissan Z

Isporuke 2023 Nissan Z samo što nisu krenule, a kako se zvanični datum polako približava, moguće je sve više videti ovaj sportski model na ulicama sa sve manje kamuflaže na njemu...

Poslednji špijunski snimak dolazi sa zvanične strane New Nissan Z foruma i on verovatno premijerno predstavlja mogućnost da vidimo ovu mašinu u gradskim uslovima bez ikakve kamuflaže na karoseriji. Japanski sportak primećen je u Feniksu, u predivnoj i neupadljivoj metalik sivoj boji, komplementiran setom crnih točkova iza kojih se nalaze crvena kočiona klešta.

Uprkos zadivljujućem i jednostavnom retro dizajnu novog Z modela, on je veoma lepo izgrađen i savršeno se uklapa u moderni saobraćaj. Sa svim tim na umu, možemo pomisliti kako on deluje nevidljivo, ali to nikako nije slučaj i svojom lepotom svakako mami poglede, odajući svoje prisustvo u poređenju sa ostalim standardnim automobilima koji se nalaze u saobraćaju.

Za personalizovanje novih Z modela, u ponudi japanskog brenda našle su se brojne boje, uključujući Black Diamond Metallic, Everest White Pearl Tricoat, Brilliant Silver, Boulder Grey, Seiran Blue, Ikazuchi Yellow, Passion Red Tricoat i Rosewood Metallic tonove.

Po pitanju enterijera, do sada nije objavljeno previše zvaničnih informacija, ali je prema svemu što je moglo da bude viđeno do sada, moguće zaključiti da su opcije prilično ograničene na jednostavne plave i crne akcente, odnosno crne tonove sa žutim akcentima, ali smo sigurni da bi nešto više suptilnih kombinacija, kao i drugih šema i boja kao što je crvena, moglo stići nakon zvaničnog predstavljanja.

Za snagu novog Z modela zadužen je isprobani i testirani VR30DDTT motor kompanije Nissan, trolitarski V6 turbo agregat koji možemo videti u automobilima kao što je Infiniti Q60 Red Sport 400. Kao što samo ime ovog automobila sugeriše, njegova mašina razvija 400 ks i 475 Nm obrtnog momenta i u slučaju Z modela slaće na zadnje točkove putem devetostepenog automatskog ili šestostepenog manualnog menjača.

2023 Nissan Z se očekuje sredinom sledeće godine, dok je njegova cena negde oko četrdeset hiljada dolara, ali ništa od svega toga nije potvrđeno još uvek, tako da ćemo morati da sačekamo zvanično predstavljanje kako bismo saznali sve detalje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group