Pagani Huayra Roadster konfigurator

Više slika

Više slika

Samo će 100 jedinica Pagani Huayra Roadster modela biti proizvedeno i uopšte ne iznenađuje što su svi uračunati i naručeni još pre samog debija u Ženevi...

Iako je automobil striktno ograničen na apsurdno bogate, Pagani je veoma ljubazno stvorio ovu sveobuhvatnu konfiguraciju za Huayra Roadster model koji dozvoljava svakodnevnim ljudima da sami stvore svoje perfektne specifikacije.

Naravno, Pagani može da završi svoje automobile u bilo kojoj boji ugljeničnih vlakana koju možete zamisliti i dok je konfiguracija limitirana na samo 12 eksterijernih finiša, oni ipak nude uvid u to koliko impresivno Roadster model izgleda u svakoj od njih.

Pored finiša karoserije, u ponudi su četiri boje i nijanse koje su namenjene gusto kreiranim točkovima, dok su tri različita enterijerna finiša u koži takođe obezbeđena. Konfiguracija proizvodnog i specijalno prilagođenog videa savršenog Huayra kabriolet modela, pruža svim ljubiteljima ovog brenda sličan doživljaj koji imaju mušterije prilikom prilagođavanja svojih primeraka.

Da se podsetimo, Huayra Roadstrer nije samo kabriolet verzija kupe modela, već je pretrpela i obilje drugih, ključnih promena. Ona je lakša i mnogo čvršća verzija od automobila sa čvrstim krovom, a njenom AMG twin-turbo V8 motoru je podignuta zapremina na šest litara, tako da sada poseduje 754 ks i 1.000 Nm obrtnog momenta, ali je menjač identičan onom iz serije Huayra BC.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group