Novo Lotus ograničeno izdanje u čast bogate F1 istorije

Više slika

Više slika

Za svakoga kome predivni Lotus Evija model nije bio dovoljno redak, britanska marka je upravo predstavila svoje sledeće remek delo – ograničeno izdanje nazvano Emerson Fittipaldi...

Ograničena na svega osam jedinica, koje su prodate i pre nego što su napravljene, Evija Fittipaldi vraća nas u slavne Formula 1 dane britanskog proizvođača automobila sa crnom i zlatnom šemom boja ikoničnog trkačkog Type 72 modela.

Ova kombinacija boja ne krasi samo laganu, futurističku karoseriju ovog modela, već njegove točkove i enterijer takođe, koji poseduje instrument satove kreirane od recikliranih materijala originalnog Type 72 automobila.

Eksterijer je ručno dekorisan, dok specijalni detalji, uključujući ručno obojeni Type 72 model koji je urezan u krov od karbona i Fitipaldijev potpis koji je ručno ušiven u kontrolnu tablu, ovaj Evija model takođe čine posebnim.

Pored unikatnih detalja, električni automobil kompanije Lotus ostaje ’najmoćniji model na svetu’ sa zvaničnih 2.000 ks iz njegovih agregata na obe osovine, što je dovoljno kako bi ubrzao do stotke iz mesta za manje od tri sekunde i dostigao elektronski limitiranu brzinu od 350 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group