Novi nivo luksuza i revolucionarne promene u Bentley Bentayga liniji

Više slika

Više slika

Bentley Motors najavljuje dodatak novih karakteristika koje će dodatno unaprediti atraktivnost njihove luksuzne SUV serije Bentayga…

Druga generacija Bentayga modela je predstavljena 2020. godine, a s dodatnim performansama i luksuznim verzijama, ovaj serijal luksuznih SUV vozila ostaje najuspešniji do danas.

Dizajn automobila ostaje svež, ali se naglasak na personalizaciji dodatno proširuje, uključujući dodatne boje za eksterijer, sedam novih matiranih boja i opciju odabira 21-inčnih točkova u tri različite završne obrade. Posebna pažnja se posvećuje iskustvu vozača i putnika, uz nove tehnološke inovacije u šasiji, elektroinstalaciji i dodatnim funkcijama, uključujući redizajniranu prednju rešetku hladnjaka.

Jedna od ključnih novosti je uvođenje sistema upravljanja sa svim točkovima (All Wheel Steering) na modelu Bentayga Extended Wheelbase, što poboljšava upravljivost i manevrisanje, smanjujući radijus okretanja za gotovo 1 metar. Ovaj sistem sada dolazi kao standardna oprema na modelima Bentayga Azure i 'S', i kao opcija na svim ostalim modelima.

Napredna tehnologija poboljšava udobnost putnika, a karakteristika kao što je Airline Seat Specification, koja uključuje Postural Adjust i Seat Auto Climate, sada je dostupna kao opcija na svim standardnim modelima Bentayga.

Sistem automatske klimatizacije sada koristi senzor čestica kako bi merio kvalitet vazduha unutar i van vozila. Ova funkcija automatski prelazi na 're-cirkulacioni mod' kako bi se sprečilo zagađenje vazduha u kabini. Takođe, sistem se automatski isključuje kada nema putnika na zadnjem sedištu, čime se smanjuje buka od strujanja vazduha ka zadnjem delu vozila i potrošnja energije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group