Novi Mobius II predstavlja jak i jeftin terenac

Više slika

Više slika

Kompanija bazirana u Keniji, Mobius Motors lansirala je svoj drugi terenac, posebno dizajniran kako bi mogao da se uhvati u koštac sa afričkim surovim putevima bez razbijanja kase...

Nova generacija robustnog Mobius II modela bazirana je na ojačanoj merdevinastoj šasiji sa čeličnim ramom montiranim iznad nje, što stvara veoma izdržljiv izbor za transport putnika i dobara na duže staze na manje idealninim putevima.

Napred, novi Mobius II poseduje duple viljške točkova, dok na zadnjem delu sadrži aktivnu osvinu sa list oprugama, što omogućuje transportovanje tereta dok i dalje nudi veoma dobre performanse vozila na drumu.

Snaga automobila dolazi iz benzinske jedinice zapremine 1,8 litara, dobre za 131 ks i matirane na petostepeni manualni menjač. Sve varijante modela, sudeći prema kompanijinom zvaničnom sajtu, ovu snagu šalju na zadnju osovinu.

Veoma pouzdani karakter Mobius II terenskog vozila, nastavlja se unutar putničke kabine, gde jednostavne linije i osnovne karakteristike dolaze uparene sa informativno zabavnim sistemom visoke rezolucije, Mirrorlink i ostalim konektivnim aplikacijama, kao i dodatnim opcijama klima uređaja. Modeli sa ulaznog nivoa opsega dolaze sa dva sedišta u standardnoj varijanti.

Naravno glavna atrakcija u slučaju Mobius II automobila jeste njegova cena, koja startuje od 1,3 miliona kenijskih šilinga, što je oko 12,610 dolara, a toliko je potrebno izdvojiti za pet do šest godina star sedan u ovoj afričkoj zemlji.

Kompanija Mobius Motors veruje da njihov model predstavlja sve što je potrebno afričkom kontinentu i nudi neverovatan kvalitet po apsolutno najnižoj mogućoj ceni, zajedno sa iskonskim terenskim iskustvom i karakterom. Ovaj brend je već otvorio knjige porudžbina za prve Mobius II modele, koji će prema očekivanjima stići na ulice početkom sledeće godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group