Nemačka kompanija Audi predstravlja ograničenu seriju Audi RS Q3 modela

Više slika

Više slika

Audi je predstavio novi RS Q3 Edition 10 model, kreiran kao deo proslave desetog rođendana ove linije SUV modela orijentisanih ka performansama...

Promene na novom modelu startuju na eksterijeru, gde se sada nalazi novi finiš nazvan metalik Chronos Gray i krasi ovaj SUV koji nam stiže u ograničenoj seriji. Kupci će biti u mogućnosti da se opredele za Dew Silver mat nijansu takođe ukoliko im je ona po volji, a ona je dostupna i sa svim standardnim RS Q3 varijantama.

Nemački proizvođač razvio je i nove dvadeset i jedan inč velike točkove za ovaj model, kompletirane dizajnom duplih krakova, crnim finišima i gumama koje mere 225/35 na sve četiri strane. Komplet devetnaestoinčnih karbonsko keramičkih kočnica takođe je dostupan i kompletiran sa kočionim kleštima u Antracite Gray nijansi kao standard, ali su dostupne i u plavoj boji.

Brojni drugi tamni elementi mogu se videti širom karoserije ovog SUV modela i oni uključuju zatamnjene matrix LED farove, sa kućištima dinamičkih trepćućih svetala i migavaca u poklopcima retrovizora. Svetlo crna boja može biti viđena i na krovnoj konstrukciji, obodima stakala, akcentima na vratima, vazdušnim otvorima na prednjem braniku i zadnjem difuzoru. Audi oznaka na velikoj prednjoj masci takođe je dobila metalik crne elemente, baš kao i znak na gepeku.

Za dalje razlikovanje ove ograničene serije RS Q3 Edition 10 Years modela od standardnih zadužene su kadice opremljene kombinacijom kože i Dinamica mikrofibera, ispraćenih mat belim presvlakama od ugljeničnih vlakana. Šavovi u boji bakra mogu biti viđeni širom putničke kabine, uključujući centralne segmente sedišta, centralne delove naslona za ruke, upravljač i crne patosnice, dok su za akcentovanje zasluženi detalji od ugljeničnih vlakana.

Nikakve promene nisu kreirane na pogonskom sklopu nove linije, tako da ispod haube ostaje 2,5 litara veliki turbo petocilindraš, dobar za 395 ks i 480 Nm obrtnog momenta. Audi RS Q3 Edition 10 Years serija ograničena je na svega 555 jedinica širom sveta i biće dostupna kao paket sa startnom cenom od 5.990 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group