Model XC40 predstavlja savršenu mašinu u svakom smislu

Više slika

Više slika

Volvo ulazi u najpopularniji segment kompakt krosover modela sa svojim novim XC40 automobilom…

Trenutno postavljen na losanđeleskom sajmu automobila Los Angeles Auto Show, 2019 XC90 model baziran je na novoj Compact Modular Architecture šasiji kompanije i sastoji se od dizajnerskog stila koji neodoljivo podseća na veće varijante XC60 i XC90 modela.

Enterijer nije toliko luksuzan kakav poseduju njegovi glomazniji rođaci, ali model sadrži upravljač umotan u kožu, aluminijumske akcente i automatski sistem klimatske kontrole. Ostale bitne karakteristike uključuju elektronski podesiva vozačka sedišta, audio sistem sa osam zvučnika i digitalnu instrument tablu od 12,3 inča.

Različite opcije biće dostupne takođe, a uključivaće i grejanje prednjih sedišta, bežične punjače pametnih telefona i Harman Kardon audio sistem. Ostale opcije uključuju ambijentalno osvetljenje i elektronsko podešavanje zadnje klupe.

Prilikom lansiranja, XC40 će biti ponuđen sa četvorocilindričnim turbo dvolitarskim motorom koji proizvodi 247 ks (184 kW) i 350 Nm obrtnog momenta. Ova mašina podržana je osmostepenim autmatskim menjačem koji dolazi kao standard zajedno sa pogonom na sva četiri točka. Model će eventualno biti ponuđen i sa dodatnim pogonskim sklopovima uključujući električne i hibridne opcije.

XC40 će otpočeti svoju američku kampanju sledećeg proleća i biće dostupan kao i kod nas u različitim uslovima. Bazni model startuje sa cenom od 35.200 dolara, što lizing na 36 meseci svodi na mesečnu isplatu od 325 dolara, uz depozit od 3.000 $.

Inovativni proces prijavljivanja nešto je kompleksniji i cene startuju sa 600 dolara mesečno, bez taksi i registracionih troškova. Bazno prijavljivanje za kupovinu modela donosi opremu u Premium i Vision paketima, zajedno sa grejačima sedišta i volana. Modeli iz ove ponude uključuju panoramski krov  i devetnaestoinčne aluminijumske felne.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group