Mitsubishi najavljuje svoj novi Triton model sa turbodizel motorom

Mitsubishi nastavlja svoju dugu kampanju predstavljanja novog Triton/L200 modela, fokusirajući se na inžinjerske aspekte ovog srednjeg pikapa, koji će zvanično debitovati dvadeset i šestog jula...

Pored eksterijera i enterijera, koji su potpuno redizajnirani, kompanija tvrdi da će novi model stići sa šasijom merdevinastog rama, novim vešanjem i dizel pogonskim sklopom.

Japanski proizvođač naveo je da će novi pikap ponuditi bezbednost, komfor i performanse u bilo kojim vremenskim uslovima i vrstama puta, obećavajući značajna poboljšanja u poređenju sa generacijom koju menja i koja je sa nama još od 2015. godine, sa značajnijim osveženjem koje je imala tri godine kasnije.

Šasija novog Triton modela deli se sa Nissan Navara linijom u okviru Renault-Mitsubishi-Nissan grupacije, ali kompanija navodi da se na njoj sve u suštini zasniva na novorazvijenom merdevinastom ramu. Novo vešanje posedovaće duple viljuške na prednjoj strani i gibnjevima pozadi, dodajući bolji balans između vozačkih performansi i komfora prilikom vožnje.

Poslednju, ali ne i manje važnu stavku predstavlja i novi turbodizel motor koji pruža veću izlaznu snagu i bolje akreditive po pitanju očuvanja prirodne sredine u poređenju sa svojim prethodnicima, istovremeno značajno redukujući gubitak trenja.

Čelnici japanskog brenda dodaju da su inžinjeri i dizajneri uzeli povratne informacije kupaca veoma ozbiljno, ekstenzivno razvijajući i testirajući novi model u oštrim vremenskim uslovima kako bi osigurali da finalni proizvod podjednako pogoduje komforu i komercijalnoj upotrebi.

Predstavljanje šeste generacije Mitsubishi Triton linije biće održano u Bankoku i biće uživo prenošeno širom sveta. Ubrzo nakon debija nove linije, Team Mitsubishi Ralliart takmičiće se na Asia Cross Country Rally (AXCR) događaju sa reli specifikovanom verzijom svog moćnog pikapa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group