MINI predstavlja novu ograničenu liniju električnih Cooper SE kabrioleta

Više slika

Više slika

Prošle godine, kompanija Mini predstavila je unikatni Cooper SE Convertible kao svoj prvi električni model sa mekanim krovom...

Nakon sedam meseci, britanska kompanija predstavlja proizvodnu verziju ove varijante, koja će biti proizvedena u svega 999 primeraka za evropsko tržište. Kupci su u mogućnosti da poruče Cooper SE Convertible modele u Enigmatic Black ili White Silver nijansama, dok će svi modeli biti dostupni sa Resolute Bronze akcentima oko brava na vratima, okruženju prednje maske, bočne svetlosne signalizacije, farova i štopaljki.

Ograničena verzija modela dolazi sa oznakama od 1 do 999 i postavljena je na sedamnaestoinčne, livene aluminijumske točkove sa prepoznatljivim Electric Power Spoke dvotonskim dizajnom ove kompanije. Mini ističe da su ovi točkovi kreirani od stoprocentno recikliranog aluminijuma.

Baš kao i standardni Mini Cooper SE tvrdog krova, kabriolet varijanta napajana je malim 32,6 kWh snažnim baterijskim pakovanjem i električnim motorom dobrim za 184 ks. Ovaj model dostiže stotku iz mesta za nešto više od osam sekundi i može putovati 201 kilometara između dva ciklusa punjenja. Tekstilni meki krov može biti otvoren, zatvoren ili postavljen u kliznu šemu pri brzinama do 30 km/h.

U putničkoj kabini i u okviru standardne ponude, novi modeli poseduju sportska sedišta kompletirana funkcijama grejača i podesive podrške. Mini je unutra upravljač obložio napa kožom i dizajnirao široku paletu klavir crnih površina i ambijentalnog enterijernog sistema osvetljenja.

Nekoliko svetlo žutih akcenata takođe je primetno unutar putničke kabine. Baš kao i njegov rođak, Mini Cooper SE Covertible poseduje i eDrive karakteristike koje su zadužene za obaveštavanje vozača o bitnim informacijama, kao što su konzumacija energije, opseg i druge koje iskaču na ekranu informativno-zabavnog sistema i podižućeg displeja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group