Mercedes-Benz osvežava celokupnu ponudu komercijalnih i putničkih kombija

Više slika

Više slika

Mercedes-Benz je modernizovao čitavu svoju ponudu srednjih kombija, uključujući putničke i komercijalne verzije u ICE napajanim i potpuno električnim opcijama, čineći ih premijum još više nego ranije...

Ovaj opseg uključuje EQV i V-Class putničke kombije, V-Class Marco Polo kampere, zajedno sa Vito i eVito LCV modelima. Svi ovi modeli će dobiti srednje vizuelne promene i potpuno restilizovane enterijere, dodajući više bezbednosti, komfora i tehnološke opreme.

Modeli su bazirani na trećoj generaciji V-Class modela koji su debitovali 2014. godine i dobili su prvo osveženje u petogodišnjem ciklusu 2019. godine. Poslednje osveženje donosi redizajnirani prednji branik sa značajno većom maskom hladnjaka i modernijim usisnicima vazduha. Svaka varijanta je unikatnog dizajna po pitanju maske i u zavisnosti od različitih finiša za koji se kupci opredele. Kao što se može pretpostaviti, putnički fokusirani V-Class i EQV modeli izgledaju daleko luksuznije, dok su komercijalni Vito i eVito modeli dobili nešto više utilitaristički pristup sa neofarbanim branicima u svojim ulaznim formama.

Ostatak karoserije uglavnom je prenešen sa prošlih generacija, izuzev novih točkova koji sada mere 17,18 i 19 inča, sveže palete boja i daleko lepše zadnje branike u slučaju V-Class i EQV modela. Pored toga, AMG Line i Night paketi za V-Class i EQV paketi za njegovog električnog blizanca dodatno mogu ulepšati i začiniti njihov izgled. U zavisnosti od izbora paketa, putnički kombiji mogu dobiti LED traku oko prednje maske i Multibeam LED farove.

Enterijeri su druga tačka različitosti između putničkih i komercijalnih opsega, sa V-Class i EQV modelima koji će dobiti digitalni kokpit sa jednim panelom koji poseduje displeje od 12,3 inča, dok će izgled kontrolne table pružati premijum izgled kao vodeći automobili i SUV modeli kompanije Mercedes zahvaljujući novim otvorima vazduha i ambijentalnom osvetljenju.

Sa druge strane, Vito i eVito će dobiti jednostavniji raspored sa 10,25 inča velikim ekranima osetljivim na dodir i 5,5 inča velikim displejom instrument satova, zajedno sa postavkom kontrolne table koji se fokusira na praktičnost, sa dosta ublaženijim spartanskim pristupom u poređenju sa njihovim prethodnicima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group