Kompanija Hyundai predstavila novi Sonata model za 2024. godinu

Više slika

Više slika

2024 Hyundai Sonata model predstavljen je u potpunosti po prvi put, a iako još uvek nisu izbačeni kompletni podaci o ovoj limuzini srednje veličine, korejski proizvođač svoj novi model osme generacije označava sa ’više od običnog osveženja’...

U potpunosti otelotvorujući Sensuous Sportiness dizajnersku filozofiju brenda, 2024 Sonata model inspirisan je drugom generacijom Kona modela uz pomoć LED svetlosne trake u čitavoj širini prednjeg dela. Glavni farovi su skriveni u gornjim delovima usisnika vazduha i pridruženi su širokoj masci hladnjaka, kojoj se pridružuju oštrije, daleko dramatičnije linije.

Hyundai je uradio daleko više od običnog usavršavanja prednjeg dela Sonata modela, kreirajući potpuno novu haubu sa daleko izraženijim karakterinim linijama. Pored toga, novi Sonata model stiže sa sporstkim crnim ukrasom na dnu karoserije i poseduje brojne unikatne karakteristike na zadnjem delu. Ovi elementi uključuju redizajnirani poklopac gepeka i LED svelosnu traku. Sa druge strne, N Line modeli stižu sa duplim prigušivačima i poseduju unikatne devetnaestoinčne točkove.

Kao što je već navedeno, Hyundai nije još uvek u potpunosti izneo sve specifikacije svoje nove Sonata linije, međutim, određeni izvori navode da ona stiže sa dvoipolitarskim turbo četvorocilindrašima, koji su sada standard i menjaju 1,6 litara velike agregate koji su nuđeni na određenim tržištima. Ove 2,5 litara velike mašine dobre su za 290 ks i 421 Nm obrtnog momenta u najboljoj Sonata L Line ponudi. Pored toga, nedavno predstavljeni prototip novog izdanja stigao je sa pogonom na sva četiri točka, što je prvi put u istoriji Sonata linije.

2024 Hyundai Sonata će biti u potpunosti predstavljen zvanično tokom Seoul Mobility Show sajma automobila, koji se održava od tridesetog marta do devetog aprila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group