Još dva Rimac Nevera modela postala su ukras prestižnih kolekcija u SAD

Više slika

Više slika

Svega mesec dana nakon što je Rimac najavio pokretanje isporuka svog potpuno električnog hiperautomobila, koji je usput oborio više od dvadeset i tri rekorda kočenja i ubrzanja u jednome danu, još dva nova modela stigla su u garaže dvojice uglednih kolekcionara sa druge strane okeana...

Oba primerka dostavljena su prestižnim kolekcionarima hiperautomobila na Floridi putem Rimac of Naples dilera i dok su ključevi ovih jedinica predati novim vlasnicima tokom privatnog događaja od strane vlasnika hrvatskog brenda lično, njihov javni debi obeležen je dan kasnije okviru The Event III dobrotvorne izložbe superautomobila.

Za organizaciju ovog humanitarnog događaja bio je zadužen brend Triple F Collection, koji je ujedno i preuzeo jednu od isporuka Nevera modela. Ova kompanija nalazi se u vlasništvu Dejva Freka i njegovih sinova, Džordana i Džejsona. Kolekcija koja je predstavljena tokom humanitarne akcije sastavljena je od preko četrdeset egzotičnih vozila i zvanično je prisutna na internetu i društvenim mrežama.

Primerak hrvatskog hiperautomobila koji je isporučen ovom brendu finiširan je unikatnom Nevera Blue bojom, koja poseduje biserni finiš. Ovom tonu komplementira dvotonski enterijer sa Light Blue kožnim sedištima i Dark Blue notom koja krasi ostatak putničke kabine.

Drugi Nevera model isporučen je Ash Crest Collection brendu i finiširan je Stratos Blue nijansom, sa Stage 2 finišima od ugljeničnih vlakana, obojenih u sjajnoj Cyan nijansi. Eksterijer ovog modela postavljen je naspram daleko svetlijeg enterijera, u kome se nalaze bela kožna sedišta sa žutim šavovima, idealno akcentovanim od strane žutih kočionih čeljusti i impresivnih Infinitus točkova.

Ova dva moćna čudovišta Mate Rimca sada su zvanično deo ovih velikih svetskih kolekcija, ujedno predstavljajući tek drugi i treći primerak modela koji je isporučen u SAD. Prvi je predat novom vlasniku prvom polovinom ovog meseca i on je finiširan u Gunmetal Infinitus nijansi, iznad enterijera u alkantari.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group