Huracán Super Trofeo EVO - savršenstvo postoji

Više slika

Više slika

Bolonjska fabrika Sant Agata objavila je da Lamborghini Squadra Corse, odeljenje zaduženo za motosport kompanije Automobili Lamborghini predstavlja novi model Huracán Super Trofeo EVO...

Novi automobil će svoj svetski debi imati na ekskluzivnom događaju u Bolonji, a kompanija je objavila da je formirana nova saradnja sa luksuznim švajcarskim proizvođačem satova, kompanijom Roger Dubuis.

Novi Huracán Super Trofeo EVO automobil predstavlja visoke standarde prethodnog modela sa potpuno redizajniranom aerodinamikom. Glavni cilj je bilo održavanje identičnog kvaliteta visoke sile potiska koji je krasio prethodne modele, dok istovremeno postiže najvišu ukupnu aerodinamičnu efikasnost i manji otpor čeonog vetra, zajedno sa popravljenom stabilnosti.

Nova oprema za karoseriju razvijana je od strane tima motorsporta i inžinjera kompanije Automobili Lamborghini, u partnerstvu sa Dallara Engineering i Centro Stile divizijama.

Centro Stile Lamborghini takođe dizajnira i liveriju novog Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO modela, a proslavlja partnerstvo sa povezanim Lamborghini Squadra Corsei i Roger Dubuis odeljenjima, koje će nastupiti 2018. godine.

Ova dva brenda predstavljaju identične vrednosti, kao što su svi izvanredni i inovativni materijali, kao i veoma opsesivna pažnja koja je posvećena detaljima, tokom proizvodnje njihovih preciznih instrumenata, uglavnom od strane kompanija Roger Dubuis i Lamborghini. Lista cena za poslednji Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO dolazi sa 235.000 evra, plus takse u Evropi i Aziji, dok mu je startna cena 295.000 dolara u Americi.

Automobil će imati zvanični trkački debi u proleće sledeće godine, u tri kontinentalna serijala Laborghini Super Trofeo, evropskog, azijskog i severnoameričkog kontinenta, gde će svi automobili biti smešteni u EVO konfiguraciji. Uslovi kupovine trenutne verzije Huracán Super Trofeo modela, predstavljaće pravu priliku za dobijanje aerodinamične opreme za poboljšanje specifikacija novog automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group