Citroën C4 Grand Picasso testira se u Španiji

Čini se da je Španija postala prava meka za proizvođače automobila i njihove razvojne timove, jer oni na njenim putevima sve češće testiraju svoje novitete. Uz Škodu, tamo je ove nedelje uhvaćen i novi Citroën, odnosno dve test verzije C4 Grand Picassa čiju bismo premijeru mogli da očekujemo u Frankfurtu.

Dok je prednji kraj dužeg Grand Picassa gotovo identičan manjoj verziji, njegov zadnji deo potpuno je druga priča. Tu je sada znatno viša linija krova, a fotke objavljene na stranici autofacil.es otkrivaju da Citroën još nije u potpunosti odlučio kakva će zadnja svetla oni imati. Naime, prototipovi sa fotografija donose dva različita dizajna zadnjih svetlosnih sklopova, od kojih je jedan u duhu novog C4 Picassa, dok je drugi nešto konvencionalniji.

Za pokretanje većeg brata novog Citroënovog monovolumena biće zadužena ista paleta pogonskih agregata, kao i u modelu C4 Picasso. Uz HDi modele s 92 i 115 KS, ispod prednjeg poklopca će se verovatno kriti VTi 120 i THP 155.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group