2024 Corvette modeli dobijaju nove izbore boja i bezbednosne tehnologije

Vodič za porudžbinu novog Chevrolet Corvette modela upravo je objavljen onlajn, a kao što je i bilo očekivano, svaki C8 model za ovu godinu poseduje pojedina poboljšanja i promene u poređenju sa prošlim...

Kao i sa prethodnim automobilom, Chevrolet je dodao nešto novih boja u ponudu Corvette modela, uključujući Riptide Metallic Blue, Cacti i Sea Wolf nijanse. Prva od ovih boja zameniće Elkhart Lake Blue ton i predstavljena je prvi put na 2024 Chevrolet Equinox seriji. U međuvremenu, Cacti je tamna nijansa zelene pozajmljena od 2024 Chevy Trax modela, dok je Sea Wolf lep sivi ton koji je već dostupan na Corvette E-Ray automobilima.  

Pored novih boja, priručnik za poručivanje navodi da svi novi Corvette Stingray, Z06 i E-Ray kupe i kabrioleti dolaze sa gomilom dodatnih bezbednosnih karakteristika u standardnoj opremi. Ove tehnologije uključuju indikatore rastojanja, upozorenje na čeoni sudar, asistenciju pri održavanju trake i upozorenje na prelazak u drugu, IntelliBeam sistem dugih svetala, kočenje u slučaju opasnosti, detekciju pešaka ispred vozila i sistem zaštite biciklista.

Kako mediji navode, novi Tech Bronze Accent Package sa Tech Bronze točkovima biće dostupan za Stingray i Z06 izdanja, sa ovim paketom koji uključuje Dark Stealth Crossflags, Jake Hood grafike sa Tech Bronze Akcentima i Carbon Flash Metallic / Tech Bronze Hash prugama na karoseriji. Sa druge strane, segmenti od izloženih ugljeničnih vlakana biće dostupni u ovim izdanjima, baš kao i nova enterijerna boja poznata kao Artemis.

Kupci koji žele da preuzmu ključeve svojih 2024 Corvette Stingray modela takođe će dobiti i opciju spojlera sa dva stuba i vidljivim karbonskim finišima, zajedno sa setom petnaestokrakih felni poliranih, sjajnih finiša. Komplet podeljenih petokrakih felni finiširan u Satin Graphite ili Machined Face Sterling Silver nijansi takođe će se naći u ponudi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group