Volkswagen budžet brend odložen

Ranije smo vas obavestili da Volkswagen namerava da na tržište lansira novi tzv. budget brend sa kojim bi ovaj nemački proizvođač konkurisao Renaultovoj Daciji...



Izgleda da je došlo do odlaganja dolaska tog brenda, a izvori navode da je glavni razlog trenutno nezadovoljstvo Volkswagenovog vođstva odnosom između potrebnih troškova i zadovoljavanja postavljenih ciljeva u smislu standarda kvaliteta i sigurnosti.

Autocar javlja, pozivajući se na insajdere, da u Volkswagenu još uvek rade na načinima smanjivanja troškova razvoja i proizvodnje koji istovremeno neće dovesti do smanjivanja kvaliteta vozila i na taj način da ugroze vrednost volkswagenovog brenda. Drugim rečima, Volkswagen nije odustao od ovog projekta, ali lansiranje će morati da pričeka dok se ne reši opisani problem. Za sada dakle nije poznato kad će do toga doći.

Na kraju podsetimo da su raniji izveštaji govorili da bi ponudu ovog brenda trebali da čine limuzina, karavan i MPV, a cena bi im se kretala između 7000 i 9000 Eura. Ciljali bi na tržišta u razvoju poput Indije, Kine, Latinske Amerike i sl.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group