Najbolje postaje još bolje: Acura MDX 2025 dobija hrabriji stil, unapređenu tehnologiju i Bang & Olufsen audio sistem

Više slika

Više slika

Acura je danas otkrila intrigantno osveženje MDX za 2025. godinu, vodećeg modela brenda i najprodavanijeg luksuznog SUV sa tri reda sedišta svih vremena...

MDX sada ima stilska poboljšanja, novi 12.3-inčni ekran osetljiv na dodir sa ugrađenim Google sistemom, tišu kabinu, unapređene bezbednosne karakteristike i Bang & Olufsen luksuzni audio sistem. Visokoperformansni MDX Type S sa Advance paketom premijerno predstavlja novi AcuraWatch™ 360 sistem koji uvodi naprednije asistencione funkcije vozaču zahvaljujući dodatnim radarima, kameri veće rezolucije i novom prednjem milimetarskom radaru; standardni AcuraWatch™ paket bezbednosnih i pomoćnih tehnologija na svim ostalim stepenima opreme MDX takođe sadrži ažuriranu opremu za poboljšanu bezbednost.

MDX i MDX Type S, SUV visokih performansi, stići će u Acura prodajne salone širom zemlje ovog maja.

"Najbolji nikada ne stoje u mestu; oni postaju još bolji i to smo uradili sa novim Acura MDX za 2025. godinu, prenoseći naš najpopularniji model i vodeći SUV sa tri reda sedišta na novi nivo dok nastavljamo da unapređujemo performanse u svakom segmentu Acura linije," rekao je Mamadou Dialo, viši potpredsednik američkih prodaja automobila Honda. "Poboljšali smo MDX na gotovo svaki način, dodajući neverovatnu novu tehnologiju, brz i intuitivan interfejs, audio sistem luksuzne klase Bang & Olufsen i još mnogo toga. Jednostavno je najbolji MDX koji smo ikada napravili."

Novina za model 2025. godine je dolazak MDX A-Spec sa Advance paketom koji kombinuje sportski izgled sa dodatnim premijum karakteristikama kao što su sedišta sa 16 podešavanja, grejana spoljna sedišta drugog reda, head-up displej (HUD), sistem kamere sa okružujućim pogledom, izolacija dodata na blatobrane i obloge vrata i laminirano zadnje staklo. MDX sa Advance paketom i MDX A-Spec sa Advance paketom takođe sadrže kožna sedišta sa zakrivljenim šavovima i masažna prednja sedišta, prethodno ekskluzivna za MDX Type S.

Pored toga, turbo punjeni MDX Type S sada standardno dolazi sa prethodno opcionalnim Advance paketom, dodatno poboljšavajući varijantu visokih performansi sa premijum karakteristikama uključujući head-up displej, prednja sedišta sa 16 podešavanja, mekanu Milano kožu, prednja sedišta sa 9 masažnih funkcija, grejana sedišta drugog reda, grejani upravljač i sistem kamere sa okružujućim pogledom. MDX Type S sa Advance paketom uvodi najimpresivniji audio sistem Acura do sada, potpuno novi Bang & Olufsen luksuzni audio sistem sa trideset i jednim zvučnikom koji podiže već vodeće audio iskustvo MDX.

Šta je novo (MDX):

  • Unapređeni AcuraWatch™ paket bezbednosti i asistencioni tehnologija (standardno)
  • 12.3-inčni ekran sa ugrađenim Google sistemom (standardno)
  • Unutrašnjost MDX-a sadrži redizajniranu centralnu konzolu sa poboljšanom funkcionalnošću, USB-C portove unutar i na zadnjem delu kutije konzole, povećani skladišni prostor i dostupniji bežični punjač za pametne telefone (standardno)
  • Prednji deo sa redizajniranim branikom, otvorenim ramom Diamond Pentagon rešetke sa novim agresivnijim uzorkom mreže i zatamnjenim prednjim i zadnjim svetlima (standardno)
  • Redizajnirani točkovi od 20 inča (Technology Package, A-Spec, Advance Package)
  • Dostupna Milano kožna sedišta sa zakrivljenim šavovima, 16 podešavanja i funkcijom masaže sa 9 načina (Advance Package, A-Spec sa Advance Package)
  • Audio sistem sa 11 zvučnika (+2) i 8 kanala
  • Bang & Olufsen luksuzni audio sistem sa 19 zvučnika (+3 na Advance Package i A-Spec, +7 na Technology) (Technology Package i više)
  • Opsežna ažuriranja za tišu kabinu uključujući laminirano zadnje staklo vrata i dodatnu izolaciju (Technology Package i više)
  • Sistem podsetnika za vezivanje pojasa na zadnjem sedištu (standardno)
  • Dve nove dostupne boje: Canyon River Blue Metallic (svi trimovi osim A-Spec, A-Spec sa Advance Package) i Urban Gray Pearl (A-Spec sa Advance Package)

Šta je novo (MDX Type S sa Advance Package):

  • Bang & Olufsen luksuzni audio sistem sa 31 zvučnikom (+6)
  • AcuraWatch™ 360 sistem dodaje Upozorenje na prelazak saobraćaja spreda, Izbegavanje sudara pri promeni trake i Aktivnu asistenciju promene trake
  • Redizajnirana prednja sedišta sa Ultrasuede bočnim osloncima i Type S logom utisnutim na naslonima za glavu
  • Redizajnirani točkovi od 21 inča sa obrađenom površinom i Berlina Black akcentima
  • Prednji deo sa redizajniranim branikom i rešetkom Diamond Pentagon bez okvira
  • Nova dostupna boja: Urban Gray Pearl

Stilska poboljšanja

Svi modeli MDX za 2025. godinu imaju novi agresivniji prednji deo sa novom rešetkom Diamond Pentagon bez okvira i redizajniranom mrežom rešetke sa dijamantskim uzorkom. Elegantan novi dizajn okviruje Acura četiri JewelEye® LED prednja svetla i LED dnevna svetla u obliku "Chicane".

MDX A-Spec, za kupce koji žele još sportskiji izgled, sada nudi agresivniji prednji deo zajednički sa MDX Type S, rešetku Diamond Pentagon bez okvira sa redizajniranom mrežom, crni tretman spoljašnjosti, A-Spec oznake i redizajnirane točkove od 20 inča. I MDX sa Technology Package i Advance Package takođe dobijaju nove dizajne točkova od 20 inča.

Stilizovanje snažnijeg MDX Type S dodatno je poboljšano sa novom rešetkom Diamond Pentagon bez okvira sa redizajniranom mrežom otvorene površine koja obezbeđuje protok vazduha do njegovog ekskluzivnog Type S Turbo V6 motora i redizajniranih Berlina Black točkova od 21 inča sa razdeljenim krakovima. Type S dodatno se razlikuje sa ekskluzivnim zadnjim difuzorom, velikim četverostrukim izduvnim otvorima i crvenim Brembo® četvoroklipnim prednjim kočionim čeljustima.

Dve uzbudljive nove boje su dostupne po prvi put na MDX modelu: potpuno nova Canyon River Blue Metallic i Urban Gray Pearl, koja je debitovala na modelu TLX 2024.

Više standardne tehnologije

Unutar Acura vozila kupci će pronaći još naprednije tehnologije i cutting-edge povezivost, pametno integrisane u MDX za premium iskustvo kabine. Svi modeli MDX za 2025. godinu sada imaju novi 12.3-inčni ekran sa ugrađenim Google sistemom, bežična Apple CarPlay3 i Android Auto4™ kompatibilnost takođe su standardni.

Kao dodatak novom interfejsu osetljivom na dodir, tu je i funkcionalnija centralna konzola koja dalje unapređuje iskustvo kabine sa povećanim skladištem i poboljšanim pristupom standardnoj bežičnoj punjačkoj podlozi.

Svaki MDX za 2025. godinu sadrži najnoviju generaciju AcuraLink™5 sa 4GLTE Wi-Fi kompatibilnošću u vozilu, mogućnošću nadogradnje softvera online i širokim spektrom dostupnih cloud-based usluga, uključujući pomoć na putu u slučaju nužde, daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata i pokretanje motora.

Luksuzni audio sistem Bang & Olufsen

Acura je dugo poznata po izvanrednim audio performansama, a model MDX za 2025. godinu je poslednji koji ima ugrađeno audio iskustvo razvijeno u partnerstvu sa Bang & Olufsen. Dva nova inovativna audio sistema Bang & Olufsen razvijena su ekskluzivno za Acura MDX kako bi unapredili audio iskustvo u vozilu sa vodećim performansama i snažnim i sofisticiranim zvukom koncertne dvorane.

Na vrhu linije MDX, model 2025 MDX Type S sa Advance Package ekskluzivno sadrži novi Bang & Olufsen luksuzni audio sistem sa 31 zvučnikom. Sadrži 6 zvučnika više od prethodnog sistema, što ga čini najmoćnijim Acura audio sistemom ikada sa Bang & Olufsen Acoustic Lens visokotoncima, subwooferom od 8.8 inča, dva pojačala, 24 kanala snage i neverovatnih 31 zvučnika, uključujući 12 ugrađenih u krovnu oblogu.

MDX Technology Package, Advance Package i MDX A-Spec modeli dobijaju novi Bang & Olufsen audio sistem sa 19 zvučnika, koji sadrži 16 kanala sa Acoustic Lens visokotoncima i četiri zvučnika u krovnoj oblozi.

Ova dva posebna Acura audio sistema sadrže Bang & Olufsen-ovu najnoviju 3D kontrolu zvuka, kao i ekskluzivnu Beosonic™ funkciju brenda i patentiranu Acoustic Lens Technology. Intuitivni interfejs za kontrolu zvuka Beosonic™ omogućava Acura MDX klijentima da kreiraju lično audio iskustvo u vozilu sa četiri različita zvučna raspoloženja: Svetlo, Energično, Toplo i Opušteno. Bang & Olufsen Acoustic Lens Technology ravnomerno raspršuje visoke frekvencije horizontalno 180 stepeni, dok ograničava vertikalne refleksije, poboljšavajući ukupni osećaj prostora i realizma za sve putnike dok čuju svaku notu i svaki nijansirani zvuk.

Takođe, četvrtasti aluminijumski rešetkasti zvučnici sa laserom urezanim Bang & Olufsen logoom dodatno poboljšavaju premium dizajn enterijera MDX modela.

Standardni audio sistem MDX dobija dva dodatna zvučnika za 2025. godinu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group