Već 200 Chirona prodato

Manje od šest meseci od kada je predstavljen na sajmu automobila u Ženevi, Bugatti je objavio da je prodato 200 od 500 planiranih primeraka 2,7 milona dolara vrednog Chirona...

 

Većina egzotičnih automobila se proda odmah posle najave, ali automobili iz Bugattija nikada nisu imali takvu prođu. Veruje se da je francuska kompanija imala problema sa prodajom 450 primeraka Veyrona, zbog visoke cene, ali i neverovatno visokih troškova održavanja. 

Chrion s druge strane se ispostavio kao mnogo popularniji među privilegovanom elitom, verovatno zato što su sada upoznati sa kvalitetom automobila iz Bugattija. Ograničen je na 500 primeraka, a trenutna lista čekanja je više od 3 godine. 

Kako biste obezbedili Chiron, kupci moraju da uplate depozit u visini od 200 000€, što je više od cene nekih impresivnih automobila, a opet je manje od 10% cene Chirona. 

Za sada se ne zna kada će početi isporuke, ali prvih par završenih automobila bi trebali da se nađu u rukama kupaca već krajem ove godine. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group