Top 10 automobila - Jeremy Clarkson

Jedan od najpoznatijih novinara kada su u pitanju automobilske teme, Jeremy Clarkson, sigurno zna da njegovo mišljenje uveliko utiče na javno mnjenje...

 

U poslednjem članku za Sunday Times, otkrio je 10 automobila iz prošlih godinu dana koji su sam vrh ponude po njemu. Bivši voditelj Top Gear emisije je naveo nekoliko iznenađenja na listi, koja sadrži i neke modele koje bismo svi izabrali. 

Lista nema neki red, ali smo izenenađeni da je Mazda MX-5 2.0 Sport Recaro na njoj, pošto je Clarkson poznat kao ljubitelj velike snage pre ičega drugog. 

Puna lista obuhvata Alfa Romeo 4C Coupe, Mercedes-AMG GT S, Focus RS, Mustang Fastback 5.0 V8 GT, Volvo XC90 D5 AWD, Vauxhall Zafira Tourer 1.6 CDTi Tech Line (da, dobro ste pročitali), BMW M2, Ferrari 488 GTB i Lamborghini Aventador.

Prema onome što nas je Clarkson već naučio o sebi, Mustang je isto zanimljiv deo liste, kao i Zafira, a možda i Aventador, za koji kaže da bi ga izabrao pre nego P1, a to objašnjava ovako: "Šta biste radije imali kao kućnog ljubimca? Pametnog i sofisticiranog robota, ili je*** dobrog brontosaurusa?". 


Na ovo pitanje ćemo vas ostaviti da odgovorite sami, a ako se kao i mi pitate zašto Zafira, evo odgovora i na to pitanje: "Zafira je najudobniji automobil na svetu". 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group