Poređenje AMG kupea, stari protiv novog

Više slika

Više slika

Mercedes C63 AMG kupe je poslednji kupe model koji je predstavljen i ne izgleda kao umanjeni S63 AMG...

 

Očekivalo se da će se skoro svaki detalj sa S63 prekopirate na mlađeg/manjeg brata, ali na kraju su došli do rezultata koji nas više navodi da je u pitanju manji AMG GT, nego S63 AMG. 

U AMG izdanju, nova C klasa kupe više liči na svoje prethodnike nego modeli koji nisu iz AMG familije. Kupe takođe više izgleda kao stariji model, nego što je slučaj sa sedan oblikom. 

C63 kupe i stari i novi, dobio je trkački izgled, koji je donekle "smiren". Spojler na zadnjem delu starog Black Edition C63 kupea je ipak ostavio trag, da je sada teško zamisliti ovaj model bez njega. 

Sa druge strane, nismo sigurni da bi ovaj model mogao da se pohvali sličnim spojlerom, a da se on uklopi u izgled. Sa motorom od 700Nm obrtnog momenta iz novog 4.0 V8 biturbo motora, dodatno prijanjanje je uvek dobrodošlo. 

U galeriji možete da vidite novi C63 kupe zajedno sa starim modelom, kao i S63. Ako pažljivo pogledate fotografije, lako se uočava da iako imaju zajedničke detalje i dizajn, C i S su različiti automobili. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group