Policija zaustavila bazen?!

Svako se protiv vrućine bori na svoj način, a jedan se Nemac setio da svoj BMW serije 3 Cabrio pretvoriti u bazen. Nažalost, njegova sreća nije dugo trajala, jer ga je primetila i zaustavila policija...



Policajac na motociklu je u Eibenstocku, na istoku Nemačke, primetio neobičan cabrio serije 3 koji je bukvalno cureo u krivini. Zaustavio je automobil i imao je šta da vidi. Vozač se jedinstveno rashlađivao tokom letnjih meseci, odnosno pretvorio je svoj automobil u bazen.

Sa vozačem su u automobilu bila još tri saputnika, aSpiegel.de javlja da je automobil imao samo jedan upotrebljiv stepen prenosa i mogao je da postigne najveću brzinu od 25 km/h. Takođe, automobil nije imao ni registraciju, ako je to u ovoj priči uopše bitno, značajnijim se čini podatak da je "bazen" od 2000 litara vode.

Pre nego što ih je policajac zaustavio, vozač je parkirao automobil na jednom parkiralištu i sa svojim putnicima pobegao. Policajac je, kako bi osigurao da se vozilo ne vrati na ulicu, ispustio gume i skinuo svećice. 

Kasnije je jedan od četvorice putnika izjavio kako je vožnja bila "glupa ideja" i kako je to bio prvi put da su vozili ovaj automobil, a hteli su samo da se malo zabave. Policija razmatra podizanje optužnice protiv vozača zbog vožnje u pijanom stanu i vožnje automobila bez osiguranja, odnosno registracije. Sa druge strane nitko nema odgovor na pitanje: "Da li je nelagalno voziti bazen?".

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group