Ovo će ponuditi Genesis

Skoro lansirani G90 je prvi automobil koji nudi novi Hyundaiev brend Genesis, ali će uskoro da mu se pridruži još modela...

 

To smo već znali, a sada je korejska kompanija objavila da će ponuditi 6 novih modela do 2020. godine, a svi modeli će biti sam vrh ponude ove kompanije. 

Sa otkrivanjem G90, Hyundai donosi više informacija o svojim budućim planovima i otkriva da će ponudu činiti luksuzni sedan modeli, jedan super luksuzni model konkurent S klasi, mali crossover, veliki SUV, kao i sportski kupe automobil. 

Prema isti navodima, G90 će biti standard za buduće automobila, pošto će novi modeli da se distanciraju od konkurencije time što neće biti pretrpani tehnikom, već dizajnirani prema kupcima, kažu iz kompanije. 

Izveštaj navodi da će Hyundai sve svoje resurse upotrebiti kako bi napravili što kompetativniji SUV model, a izgleda da se isto sprema i kada je crossover u pitanju. Kupe model koji se očekuje će verovatno biti baziran na koncept modelu Vision G Coupe koji je debitovao ranije ove godine na Pebble Beach događaju. 

Hyundai se priprema za ofanzivu na nekoliko frontova, koristeći sve što ima. Ova kompanija je čak otvorila Prestige Design diviziju, sa Peterom Schreyerom i Lucom Donckerwokleom, koji je bivši šef dizajna VW grupe. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group