Novi Audi A8?

Već se uveliko priča da je Audi spreman da završi razvoj nove generacije modela A8, a sveže fotografije nam pomažu da shvatimo kako bi ovaj automobil mogao da izgleda...


 

Sa serijom 7, Mercedesom S klase i Jaguarom XJ u pripremi, Ingolstadt mora da bude spreman. Novi model dolazi sa prepoznatljivom maskom, sa hromiranim linijama, Matrix svetlima i oštrijim linijama, koje su inspirisane Prologue konceptom. 

Korsiti MLB Evo platformu, pa će 2018 A8 biti lakši i agilniji u odnosu na aktuelni model. Doalzi sa unapređenim enterijerom, koji će biti prostraniji bez značajnog povećanja dimenzija automobila. Audi Virtual Cockpit je na listi opcija, kao i autonomna vožnja i drugi detalji. 

Benzinski i dizel motori će biti dostupni od lansiranja, dok 4.0 TDI V8 iz novog SQ7 modela bi trebao da se pojavi kao opcija. Najjača verzija će doći sa W12 6.0 motorom iz Bentley Bentayga, a E-Tron verzija bi mogla da se suprotstavi Tesla Model S.

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group