Novi Alfa Romeo stiže u SAD u 2016.

Alfa Romeo sedan je verovatno najočekovaniji automobil za narednu godinu, a trebao bi da se pojavi na američkom tržištu početkom 2016. godine, rekao je direktor Alfa Romea za Ameriku u Njujorku...

 

Reid Bigland je dodao da će prvi SUV ovog brenda doći godinu dana kasnije. Novi sedan iz D segmenta će biti predstavljen u Milanu 24og juna, a očekuje se da će doći na evropsko tržište pre kraja ove godine. Sedan još uvek nije dobio ime, iako se u javnosti govori da će biti Giulia. Ipak, Bigland kaže da se još uvek razmatra kako će se zvati. 

Direktor nije ponudi detalje o motorima, niti o opremi, ali je rekao da će performanse biti iznad rivala kao što su Audi A4, BMW serije 3 i Mercedess C klase. 

Bigland je nagovestio da će posle lansiranja regularne verzije, Alfa Romeo ponuditi i Performance model. "Mislimo da se D segment modelom možemo da ponudimo performanse koje su u rangu, ili iznad Porschea, BMWa, ili Mercedesa."

Interesantno je da je pomenuo Porsche, pošto nemačka kompanija ne nudi sedan model ispod Panamere. Bigland je rekao i da će SUV iz D segmenta biti lansiran krajem 2016. godine, ili početkom 2017. a rivali će mu biti Audi Q5, BMW X3 i Porsche Macan.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group