Malo se zaneo tokom driftovanja i pokosio ljude kao smrt

SAD predstavljaju poligon za mlade koji poseduju opasno dobre automobile i u poslednjih nekoliko godina pandemija oduzimanja vozila od strane policije dostigla je svoj vrhunac, ali to ipak nije sprečilo još jednog neobuzdanog vozača da stvari učini još opasnijim i na kraju ostane bez svog ljubimca...

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, snimljen je užasavajućim portretno/pejzažnim stilom na prometnoj raskrsnici negde na divljem zapadu. U klipu je moguće videti vozača metalik crnog Ford Mustang modela koji radi krofne oko nekoliko posmatrača koji su se nacrtali nasred puta. Iako ovi ljudi stoje veoma opasno i u samom centru od automobila koji divljački pali gume, oni nisu bili ti koji su saznali koliko boli kada udari Mustang, makar ne ovog puta.

Kako je ushićeni vozač nastavio da radi svoje krofne, on je za mrvu zalutao sa svoje putanje i otišao automobilom nešto šire nego što je planirao. U nemogućnosti da ispravi, odnosno u potpunom izostanku shvatanja da bi trebalo da ispravi putanju, on je proklizao sa automobilom i direktno ga nabio na crni Dodge Challenger parkiran na raskrsnici, pritom udarivši nekoliko posmatrača u masi takođe. Silina udara automatski je ispravila Ford i uprkos tome što je vozač brzo reagovao i skočio na kočnicu, još nekoliko posmatrača, koji su stajali sa strane, našli su se pred zahuktalim čelikom pre nego što se konačno zaustavio.

Korisnik Reddit platforme koji je postavio ovaj video, tvrdi da je jedna osoba ozbiljno povređena tokom incidenta, što je prava sreća jer su stvari mogle da se završe daleko gore. Da Dodge Challenger nije bio parkiran tamo gde jeste, na primer, Mustang bi definitivno odlutao direktno u publiku i udario ih sa daleko većom snagom nego što je to na kraju bio slučaj.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group