Maleni Honda Fit je daleko tvrđi automobl nego što bi se dalo pomisliti

Šokantan snimak stiže nam sa druge strane okeana i predstavlja nam momenat kada se mali Honda Fit model u punoj brzini zakucao u zgradu...

Dva čoveka koja su se nalazila u automobilu pravim čudom su preživela zastrašujući incident, tokom kog na svu sreću niko nije povređen, dok tačan razlog udesa još uvek nije poznat.

Kamera nadzornog sistema sa IPG Photonics zgrade uhvatila je čitav incident, sa lokalnom policijom koja pokušava da shvati sve što je dovelo do njega. Fit model je stigao sa lokalnog autoputa, održavajući svoju brzinu, zakucavši se u prednju stranu zgrade bez ikakvog usporavanja. Pre nego što se zakucao u predstavništvo ove kompanije, maleni Fit je udario u betonski stub, koji se tom prilikom raspao kao papirna maramica.

Sudeći prema lokalnim izvorima, automobil je udario deo zgrade koji ga je prilično usporio. Honda je promašila recepcionara unutar zgrade, zaustavivši se nedugo potom u komadima. Oba čoveka u automobilu bila su bez svesti kada je policija stigla, dok Google Maps slike pokazuju gde je tačno automobil napustio autoput i udario  zgradu koja se nalazi preko puta.

Zvaničnici su objasnili sve što se nalazi na ovoj lokaciji: „Vozač je u punoj brzini došao sa rampe i krenuo direktno u zgradu“, izjavio je Erik Kristiansen, šef bataljona vatrogasne jedinice grada Marlboro u Masačusetsu. „Deluje kao da oni nakon isključenja sa autoputa nisu uopšte usporili. Potpuno smo iznenađeni koliko su zapravo bili srećni, kao i samim stanjem u kome je vozilo zateknuto“.

Sudeći prema lokalnoj WCVB mreži, spasilačkim službama trebalo je preko pola sata da izvuku dva čoveka iz automobila, a njihovo stanje nakon ovog udesa nije poznato. Čitav incident podseća na udes u kome je učestvovao glumac Alan Rak sa svojim Rivian R1T modelom, zakucavši se sa njim u jedan restoran u Kaliforniji, nakon čega je tvrdio da nije siguran šta je svemu prethodilo, što i ovde može biti slučaj. Naravno, uvek postoji mogućnost da je vozač imao određeni zdravstveni problem, dok njegov saputnik nije mogao da učini ništa kako bi usporio automobl.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group