Lexus napravio lebdeći skejt

Maštamo o ovom momentu još od kada je Marty McFly koristio nešto slično ovome u Povratku u budućnost...


 

Lebdeći skejtovi, ili hoverboards su izgleda postali realnost, a Lexus je poslednja u nizu kompanija koja tvrdi da je uspela da napravi jedan. Lexus Hoverboard je četvrti projekat ovog brenda u neverovatnoj Amazing in Motion kampanji i dizajniran je u saradnji sa ekspertima za tehnologiju super konduktora.

Opisuju ga kao najnapredniji Hoverboard ikada, a Lexus koristi magnetnu levitaciju sa super konduktorima koji se hlade tečnim azotom i magnetima koji omogućavaju kretanje bez trenja. Hoverboard prototip je testiran u Barseloni, nekoliko nedelja pre lansiranja Amazing in Motion kampanje, kada će Lexus prikazati šta sve mogu. 

 

 

Hoverboard je dizajniran u skladu sa poslednjim vozilima iz Lexusa, kao što ćete primetiti i sami. Takođe je kao i kola, napravljeno od najnovijih i prirodnih materijala. 

Za sada Lexus tvrdi da se Hoverboard neće prodavati, ali ostaje nada da je ovo veliki korak ka tome da dođu i do svakog od nas. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group