Kraj Fifth Gear-a

Nakon što je BBC otpustio Clarksona iz Top Gear-a i odlučio da promeni ovaj popularni show ubacivanjem novih voditelja i promenom formata, drugi popularni program je stigao do svog kraja: Fifth Gear...

 

Čovek koji je ovo objavio je niko drugi do Tiff Needell lično, koji je optužio nedostatak sredstava i napisao na Twitteru:

"Toliko uživam u Mille Miglia da sam zaboravio da naglasim da je Fifth Gear na ITV4 u petak, poslednja epizoda. Nema vesti da će ih biti još... Posle 29 godina prezentovanja Fifth Gear-a i Top Gear-a, čudno je da je sve to gotovo". 

Tiff Needell je počeo kao drugi voditelj u emisiji Top Gear još 1987. godine, sa Jeremy Clarksonom i tu se zadržao sve do 2001. kada je program otkaza, da bi ga vratili godinu dana kasnije. Needell je potpisao ugovor sa Channel 5 da producira i vodi Fifth Gear od 2002. godine, a program je na kraju distribuiran na Discovery kanal, od 2012. do 2014. godine, kao i na History kanalu. 

Tiff Needell i Vicki Butler-Hendersen su bili deo ovog programa od samog početka, dok je novinar Jonny Smith došao u ekipu 2006. godine. Tokom godina, tu su bili i Jason Plato, Quentin Willson, Adrian Simpson i Tom Ford. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group