Koenigsegg zadržava slupanu Ageru RS


Pre samo nekoliko dana dobili smo loše vesti da je Koenigsegg Agera RS slupan tokom testiranja u Švedskoj…

Danas ipak imamo dobre vesti. Vozilo o kom se radi, kao što se od samog starta sumnjalo jeste Gryphon izdanje koje je kupio Meni Košbin iz Kalifornije, koji je debitovao na ženevskom sajmu automobila u martu ove godine.

Koenigsegg brend je razmatrao razne opcije sa Košbinom kada se radi o nadokandi štete, i zajedno su došli do optimalnog rešenja. Koenigsegg će zadržati i rekonstruisati oštećeni automobil, kako bi im služio kao lično demo vozilo, a Košbin će dobiti potpuno novi automobil. Ne znamo tačno koliko će ovaj proces trajati, ni da li će uticati na druge mušterije koje se nalaze na listi čekanja.

Na svom Instagram profilu, Koeningsegg kaže: “već smo počeli da radimo sa @mannykhoshbin kako bi kreirali sasvim novi Agera RS koji će sve raspametiti”. Ako uzmemo u obzir da je ovaj model već bio dekorisan zlatnim detaljima, sada nas još više zanima njihov krajnji rezultat!

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group