Jeremy Clarkson definitivno otpušten

BBC je potvrdio da je voditelj emisije Top Gear, Jeremy Clarkson, otpušten i da njegov ugovor neće biti obnovljen...


 

Ovo je ispratilo suspenziju koja se desila ranije ovog meseca. Telegraph je objavio da je direktor BBC-a, Tony Hall odlučio da otpusti Jeremy Clarksona, nakon istrage koja je ispratila incident koji se dogodio 4. marta, kada je pokušao da udari producenta, prema navodima. 

Top Gear je stopiran od 10. marata, kada je Clarkson po prvi put dobio slobodne dane. Juče, kada se očekivalo emitovanje nove epizode, Clarkson je na Twitteru preneo da i dalje nije obavešten o tome šta se dešava. 

 

 

Oisin Tymom, producent koji je bio u centru pomenutog incidenta je rekao u svojem saopštenju da podržava odluku direktora Halla i da želi da se vrati radu na programu koji voli. 

"Tokom godina Jeremy i ja smo imali pozitivnu i uspešnu saradnju i napravili smo neke odlične stvari zajedno. On je unikatan talenat i ja sam svestan da su mnogo rastuženi njegovim učešćem u događaju i time što se emisija završava na ovaj način".

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group