Jamiroquai prodaje svoj Lancia Delta Integrale model

Više slika

Više slika

Pevač grupe Jamiroquai, Džej Kej, poznat je automoto svetu kao veoma pasionirani kolekcionar automobila...

Njegova lična kolekcija uključuje brojna vozila, a što se italijanskih ikona tiče, osim Kermit Green Ferrari LaFerrari, tu je i jedna iz neke druge ere - Lancia Delta Integrale Evo II.

Kreiran u Italiji 1994. godine, ovaj model Intergrale uvežen je u Veliku Britaniju nekih šest leta kasnije, a završio je u posedu ovog britanskog pevača i tekstopisca 2009.

Džej Kej je održavao atuomobil od tada u idealnom stanju i kasnije iste godine morao ga je poslati specijalisti kompanije Lancia na reparaciju motora nakon jednog kvara. Radovi su uključili ojačavanje klipova i promenu ležajeva, poliranje kolenastog vratila i glave cilindara.

Uprkos investiranju više do 8.000 funti u usavršavanje i popravku motora, Džej Kej sada ipak želi da se odvoji od svog Delta Integrale modela. Za pronalaženje novog doma automobilu, zadušena je kuća SilverstoneAuctions, koja ga je listovala na aukciji koja će biti održana 29-30. jula, a očekuje se da će promeniti ruku za neku cifru između 30 i 35.000 funtu, uključujući premiju od 15% koja ide kupcu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group