GTA V fotorealistični mod dolazi kao san svakog gejmera

Više slika

Više slika

Sudeći prema popularnosti, mi se nikako ne bismo iznenadili da mnogi smatraju GTA V najboljom igricom ikada kreiranom.

Pored toga, gotovo smo sigurni da do sada, nismo ustvari znali koliko dobro ova igrica zapravo izgleda. Novi mod koji je pripremljen nosi ime NaturalVision Remastered i kreiran je od strane kompanije Razed, čiji su ciljevi bili kreiranje igrice koja vizuelno deluje kao pravi život bez uticaja na performanse računara. Drugim rečima, sa novim modom ćete biti u mogćnosti da igrate GTA V kao do sada na svom kompjuteru, ukoliko ste to mogli do sada naravno.

Za sve vas koje interesuje kako sve ovo izgleda, pogledajte snimak koji sledi ispod teksta, a dobićete i link na koji možete kliknuti kako biste skinuli poslednju verziju ovog moda, koji je apdejtovan ranije ove nedelje.

Sudeći prema ljudima zaduženim za projekat, njegov autor je imao preko 40 sati video snimanja, hiljade fotografija i istraživačkog rada u različitim krajevima unutar Los Anđelesa i Salton Si površina. Rezutltat je definitivno, najrealističniji GTA V mod koji može biti pokretan sa trenutne platforme ove igrice. Takođe, veoma je interesantna činjenica da je estetski, najnoviji dodatak popularnoj franšizi, svoju inspiraciju dobio iz drugih serijala kao što su Forza Horizon 3, Watch Dogs i GTA IV.

Kliknite OVDE za download.

N.Đ

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group