Golf 1 kabriolet sa Pontiac motorom

Više slika

Više slika

Za sve ljude koji traže nešto drugačije, imaju budžet od 5.000 €, i volju da ga potroše, ovaj Mk1 VW Rabbit Cabriolet je veoma privlačna investicija.

Ako je verovati vlasniku i lokalnim štampanim medijima, ovo je 1979 VW Rabbit sa spoljne strane i Pontiac Fiero u unutrašnjosti. U osnovi, vlasnik ovog vozila je uzeo karoseriju automobila koju mnogi ljudi znaju kao prvu generaciju Golf modela i postavio je na Fiero šasiju srednjeg motora.

Ovaj automobil je napajan GM L67 V6 jedinicom, albeit turbo punjenjem umesto super punjača, nalik originalnom menjaču i za njega se tvrdi da je u odličnom voznom stanju.

Što se tiče svega ostaloga što je uključeno u ovaj projekat, tu se nalaze turbo punjenje postavljeno iznad poklopca prtljažnika i interkuler smešten na vrhu sigurnosnog kaveza, što ovaj model čini prilično divljim. Prodavac automobila je takođe pomenuo da njegov prilagođeni kec poseduje snagu od 300 konja, dok cifra uz malo rada može dostići 430 ks.

On je takođe napomenuo da automobil može da pređe 400 metara za deset sekundi, što je veoma impresivan rezultat, ako se uzme u obzir tražena cifra za njega.

Sveukupno, ovo očigledno nije automobil za svakodnevnu upotrebu, već samostalni projekat, koji je namenjen hobiju, posebno svim ljudima koji žele da se takmiče na trkama jedan na jedan u njihovom Pontiac V-Dub modelu koji košta nešto manje od 5.000 €.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group